Spoed

Spoed

Buiten openingstijden
Als de praktijk gesloten is kunt u telefonisch contact opnemen. U wordt dan verder doorverwezen. Houdt u uw legitimatiebewijs én pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.

Wat is een spoedgeval?
Een uitgeslagen of afgebroken tand door een ongeval of door geweld, of een nabloeding na tandheelkundige behandeling zijn spoedgevallen. Het gaat hier dus niet om klachten waarvan de behandeling redelijkerwijs tot de volgende dag of tot na het weekend uitgesteld kan worden.

Let op: Een uitgevallen vulling, kroon of brug is geen spoedgeval. Pijnklachten kunt u onderdrukken met de voor u geschikte pijnstillers.

Wat kunt u doen bij een spoedgeval?
Als zich tijdens de openingstijden van de praktijk een acuut spoedgeval voordoet zoals een uitgeslagen of afgebroken tand door een ongeval of een nabloeding, belt u dan direct naar onze praktijk om zo snel mogelijk geholpen te kunnen worden.

Wat kunt u doen bij niet-spoedeisende (pijn)klachten?
Wij reserveren tijd in onze agenda voor niet-spoedeisende (pijn)klachten. Indien u ons op vóór 9.00 uur belt, kunt u in de meeste gevallen nog dezelfde dag worden geholpen.

Let op: Op vrijdagochtend zijn wij uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen. Kan uw pijnklacht niet wachten tot na het weekend? Dan kunt u vanaf vrijdag 12.00u terecht bij de dienstdoende tandarts in het Meander Medisch Centrum. Bel ons praktijknummer voor meer informatie.

Avond, weekend, vakantie en feestdagen
Alleen indien uw klacht niet kan wachten tot de volgende werkdag / na het weekend kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts. De dienstdoende tandarts heeft op werkdagen dienst vanaf 17.00u tot 8.00u de volgende dag. In het weekend en op feestdagen is de dienstdoende tandarts gedurende de hele dag bereikbaar.

De dienstdoende tandarts is:
Pauw & Co
Erkensgang 12
3772DA Barneveld
Telefoonnummer: 0342-224080