Spoed
Ik wil me aanmelden bij Pauw & Co
Terug naar Behandelingen

Esthetische en restauratieve tandheelkunde

Pauw & Co-vernieuwde praktijk008
8,7

op basis van 1170 beoordelingen

Een stralende en gezonde glimlach. Dat wil toch iedereen? Soms zijn er echter omstandigheden waardoor je niet zo blij bent met je gebit. Bijvoorbeeld omdat tanden beschadigd of verkleurd zijn, ontbreken of scheef staan. Met esthetische en restauratieve tandheelkunde helpt Pauw&Co je aan een gebit dat goed functioneert en er stralend uitziet.

Persoonlijk advies

Ben je onzeker over uw glimlach? Of nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je gebit te herstellen? Bij Pauw&Co adviseren we je graag. Je bent van harte welkom in onze praktijk in het centrum van Barneveld.

Gezond en functioneel

Voordat we starten met een esthetische of restauratieve tandheelkundige behandeling, controleert de tandarts altijd eerst of je tandvlees, tanden en kiezen gezond zijn. Een goede mondgezondheid is een belangrijke basis. Soms is het noodzakelijk om eerst aan de mondhygiëne te werken.

Digital Smile design

Bij Pauw&Co zijn we onder meer gespecialiseerd in Digital Smile Design. Dit is een methode waarbij de tandarts met geavanceerde software op basis van je wensen jouw ideale gebit ontwerpt. Op digitale foto's kun je het beoogde eindresultaat al bekijken voordat de behandeling start.

Als je enthousiast bent over het ontwerp, verbeteren we jouw gebit stap voor stap. Dat doen we aan de hand van het persoonlijke behandelplan dat we in overleg met jou opstellen. Pauw&Co is aangesloten bij het keurmerk gaaf.care, een garantie voor een hoogwaardige behandeling.

Behandelingen

Naast de aanpak van een compleet gebit bieden we meerdere losse esthetische en restauratieve behandelingen. Denk aan kronen, bruggen, implantaten, facings, het bleken van je tanden of nachtbeugeltjes om bij knarsetanden slijtage te voorkomen.


Afspraak maken

Meestgestelde vragen

Kan ik bij Pauw & Co ook terecht voor een beugel?

Nee, daarvoor verwijzen we je graag door naar één van de orthodontisten met wie we samenwerken.

Wordt een esthetische behandeling vergoed door de zorgverzekering?

In de meeste gevallen is de behandeling voor eigen rekening. Wel zijn de kosten vaak aftrekbaar bij de belastingaangifte. We denken graag mee over de behandeling die past bij jouw budget.

Pauw & Co-vernieuwde praktijk015

Corine

Gerelateerde behandelingen

Nu bellen